lørdag 18. juli 2009

SommerferieEndelig har sommeren kommet, og i morgen starter ferien som vi har lengtet så lenge etter. Vi skal nyte late, gode dager på Marstrand den første uka - noe vi gjør hvert år. Er så heldig å ha noen gode venner som bor der nede, og for de av dere som ikke har vært der, så er øya absolutt verdt et besøk!!

Har fått nytt veggskap, men det kommer ikke opp på veggen før etter ferien, om jeg kjenner oss rett :) Legger alikevel ut et bilde av skapet, da jeg syntes det er så fint :)

So long :)

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg god ferie. Her har vi kommet helt inn i feriemodus og sover leeeenge:) Deilig.

  Så utrolig fine buksedresser du har laget. De likte jeg!

  Ps: jeg skal ikke ha helt nytt kjøkken. Kjøkkenet skal bare males, men jeg skal lage skjenk i stuen av kjøkkeninnredningen fra bildene jeg viste igår:-)

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en deilig ferie!

  SvarSlett
 3. Hei.
  Så flink du er til å sy! Virkelig imponerende.

  Ha en deilig ferie, jeg starter også i morgen, og det er så deilig å ha ferien framfor seg. : )

  SvarSlett
 4. Hei! Var så heldig og få oppleve Marstrand i fjor sommer. En virkelig flott plass, så noen dager der blir flott:)

  SvarSlett
 5. Så superflink du er til å sy!!! Mange fine innlegg har jeg kost meg med nå, koselig blogg du har! Kos deg med ferie, krysser for go'vær!! Anette:-)

  SvarSlett
 6. Hei,
  jeg bestiller mine navnelapper fra;
  minanamnband.se

  God sommer,
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig at du var innom bloggen min! Jeg har ikke åpnet "butikken" min enda, så det var derfor du ikke kom inn på den. Har noe småtteri på gang, men rekker nok ikke gjøre så mye med det før langt utpå høsten. :) God sommer videre til deg!

  Solrosa

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!