søndag 25. oktober 2009

Dilla på lilla
Skulle nesten tro jeg hadde dilla på lilla, når jeg for tredje gang på rad legger inn hjemmesydde klær i samme farge. Er det en tilfeldighet, eller er det underbevisstheten som sier at det nærmer seg adventstid snart ? Ikke vet jeg, men jeg innrømmer at jeg syntes fargen er fin :)


Her er det en kjole, som er gitt bort i bursdagsgave til en søt og stolt 7 åring. Kjolen er allerede tatt ibruk, og allerhelst ville hun ha den bak frem, slik at den heklede brikken syntes :)  Den heklede brikken bak ved nakken, er sydd på, og jeg liker så godt kombinasjonen stoff og heklede materialer.

Idag når Sophie var på besøk, igjen med kjolen bak frem - så klarte jeg ikke å dy meg. Det ble et merke foran også, for hun syntes den var finest sånn :)

Ønsker dere en god helg videre. Her er det peiskos og litt småregn ute....
Klem Beppe

7 kommentarer:

 1. FINT som vanlig!! Du får liksom til alt du, vennen :)) Prates snart da! klem Bente ;)

  SvarSlett
 2. Ej den er flot - kan også selv lide kombination mellem hæklet/strikket og så stof. Tak for inspiration :-) Kh. Mette

  SvarSlett
 3. Kjempefin denne også:-)Du er flink til å få det til. Klem fra Toril

  SvarSlett
 4. næ så fin kjole da :) herlig farge!
  Jeg har sendt deg en epost på bloggtrøbbelet, men jeg tror faktisk jeg har forstått hva problemet er, du har muligens tatt utgangspungt i en minima left, ikke en minima? Uansett, gjør som jeg foreslår i eposten, så tar vi det derifra :)

  SvarSlett
 5. Endelig fikk jeg tatt turen innom deg her, og så mye fint du syr! Likte veldig godt denne kjolen ja:) Jeg fikk tøy fra Smilerynker til bbutikken i går så du burde komme å se på dem, sikkert massevis av inspirasjon for en som er så flink som deg

  SvarSlett
 6. Folkabussarna är köpta på Urban Outfitters, vet inte om det är någon affär som ni har. Värt att kolla kanske?

  SvarSlett
 7. Kjempeflott kjole!
  Skulle virkelig ønske at jeg også hadde et snev av kreativitet i meg, men vi som mangler det får heller nyte godt av andres skaperevne. :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!