søndag 4. oktober 2009

Elefantkjole

Jeg elsker disse forklekjolene!! Mest fordi de er så praktiske, og fordi barna kan vokse i dem, og bruke de til enhver anledning. De er koselige over en hvit penkjole til fest, men også over en kosedress til hverdags. Denne elefantkjolen har tantes hjertesten fått, og jeg vet hun venter på en kosekjole også :)

Jeg er så heldig å være tante til lille Tuva`n min, som er hele familiens lille gull-hjerte. Mest av alt, holder jeg nok av henne, fordi jeg ventet i så mange år på henne - akkurat som mamma`n og pappa`n gjorde. I tillegg mistet jeg pappa like før Tuva ble født - noe som var utrolig vondt. Tuva ble et godt tilskudd for oss alle denne tiden, og er det fortsatt !!
Når ventetiden og håpet etter å bli tante, nå er over, og jeg får ta del i Tuva`s hverdag, nesten som et bonusbarn, så vet jeg at det er ingen i hele verden, jeg ville byttet henne med, og det var mer enn verdt alle årene vi alle gikk å ventet i spenning. Tuva er nå 2 1/2 år, og er en bestemt liten prinsesse, men mest av alt, er hun jenta til tante Tone, og ingen andres... som hun sier :)

5 kommentarer:

 1. Hej!!!!
  Här kommer äntligen jag inrullandes på en söndag i oktober! Maiken har frågat mig hur många gånger som helst om jag varit inne i din blogg. Träffade henne ikväll (magen rätt ut kan jag säga!!!) och fick en påminnelse igen.
  Jösses tjejen, vilken kreativ kvinna du är!!! Hur hinner du??? Hur får du till det??? Jag är helt supervärdelös på att sy, så jag blir ju så fruktansvärt imponerad...du vet, att här är det så illa, att det har hänt att jag tejpat upp gardinerna istället för att fålla dom....
  Allt bra med er i nya drömhuset. Jag har sett bilder - vilket hus - Wow!!!
  Hälsa mannen kika gärna in hos mig. Jag använder min blogg som lite terapi...får skriva av mig lite och reflektera över dagens värv.
  Stor kram från Anneli!

  SvarSlett
 2. For en nydelig kjole! Tenker niesen din ble glad for den:)

  SvarSlett
 3. hei,hei..
  å, for en skjønn elefantkjole....
  herlig - herlig!
  du er bare så flink!

  høstklem fra meg

  SvarSlett
 4. Å hvilke søte Elefant kjoler! Geniale!! Og lue tipsene nedenfor var også veldig lure! Du er så kreativ du!

  Håper alt er bra med dere!

  Dukket forresten hengeren til sykkelen deres opp eller ble det ny investering på dere? Huff og huff så leit den ble stjålet! Det var litt av noen frekkaser! Sukk sukk!

  Ha en fortsatt flott uke - og god helg!
  Klem fra tone

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Merkelig at jeg ikke har streifet innom bloggen din før.. Masse fint du lager! Legger deg til blogglista mi jeg, her vil jeg følge med framover!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!