søndag 11. oktober 2009

Kjole til mamma


Idag har det vært regn og ordentlig innevær, og endelig fikk mamma og jeg anledning til å sy litt sammen. Jeg har en overlook, som mamma var hardt inne å spleiset på, men hun har liksom ikke turt å prøve den... før idag, etter ca 2 1/2 år :)
Mamma er den jeg har lært å sy alt jeg kan av, og har vært min inspirator og lærer innen søm. Fra jeg var 3 år gammel, så har jeg sittet på sybordet hennes og ordnet med nåler og fått en sytråd og litt stoffrester - akkurat slik Amanda og Pernille gjør når jeg tar frem maskinen.

Jeg er så glad for denne arven, og for at hun tåler at jeg blir litt irritert når hun skal forklare, da jeg desverre ikke er utstyrt med samme tolmodighet som hun har, innen søm.

Dagen ble super, og kjolen satt som et skudd :)

4 kommentarer:

 1. Så gøy at dere har gjort noe sammen da! Kjolen ble superfin!!
  Jeg har også lært syingen av min mamma, veldig gøy å ha det felles:)

  SvarSlett
 2. Heisann, og takk for hyggelig kommentar på luene mine. Det er ikke noe hemmelighet med trykkingen. Jeg har kjøpt utstyr for stofftrykking på Panduro. Kjøp alfabetet, finnes i store og små bokstaver, og et start sett med farger. Trykket blir finest om du påfører fargen på bokstavene med en svamp/stopler. Lykke til!

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole!! Jeg ønsker meg også overlockmaskin. Det er helt genialt. Brukte det på skolen (for 100 år siden).

  SvarSlett
 4. Kjolen er jo helt super. Er enig med deg at det er vanskelig å være tålmodig ovenfor mammaer men en ting skal du ha Beppe at du holder ut. Se hvilket resultat det har blitt.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!