lørdag 16. januar 2010

Keramikk fra Beppe


Jeg elsker former, og det å kunne skape, enten det er med symaskinen eller noe annet. Det er over ett år siden jeg har laget keramikk nå, og kjenner at det kribler litt i dreiefoten igjen.....  skal, skal ikke, skal, skal ikke?.....


Dere kjenner dere sikkert igjen, det her med å gjøre en ting ordentlig, og være trofast til symaskinen, eller skal man gjøre litt annet også.... blir det for mye? Vil jeg virkelig, eller er det bare et av mange innfall som kommer ned i hodet?...


De siste ukene har jeg veid frem og tilbake, om jeg skal ta opp igjen denne hobbyen.... Dreieskive og ovn står klare, men blir det til at jeg holder det gående, eller må jeg kaste 30 kg leire og x antall glasurer om et år, bare fordi jeg var så spontan - noe jeg altid er....


Jeg tror jeg nøyer meg med å ta et keramikk kurs ila 2010, og kjenne på det - om dette er noe jeg virkelig vil, også prioriterer jeg å være kreativ med symaskinen her hjemme i første omgang.
Hva syntes du ?


Klem Beppe :)

6 kommentarer:

 1. Go girl,

  Lykke til

  Klem Trine

  SvarSlett
 2. Hadde jeg hatt det stående, så tror jeg jammen jeg hadde kastet meg i det;o) Men nå er nå jeg en person som er veldig lykkelig om jeg kan spre meg mye, med masse forskjellige ting;o)) Det så kjempefint ut det som var i montasjen;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Klart du kan flere ting på en gang :) Hopp i det :)

  Klem tane geg

  SvarSlett
 4. Hvis du ikke har leire og glassur stående ville jeg kanskje som du tenke på å starte med et kurs for å kjenne på det.
  Men det er ingenting i veien for å ha flere formgivende hobbier, jeg synes mange ganger at de utfyller hverandre. Med det tenker jeg på at jeg får flere ideer ved å holde på med litt forskjellig. Det er jo mange ganger disse kreative ideene blir litt tørke på og vi gjør det samme eller lignende hele tiden.

  Lykket til Beppe
  Klem Cathrine

  SvarSlett
 5. Hei Beppe!
  Jeg kjenner meg igjen på det å være spontan, og så liker jeg å holde på med maaaaange ting av gangen.Kiler det litt i dreiefingrene ville jeg stupt rett ut i det!
  Jeg har ikke lovet evig troskap til symaskinen,hi,hi! Jeg er altfor ustabil sånn sett.
  Har lyst til å be noen bloggere jeg har hatt kontakt med i vår nærhet en kveld på kveldsmat i den kaspariske heim. Håper du også har lyst til å komme da! Kommer tilbake til det.
  Ha en fin senkveld! Klem Kaspara
  Ha en fin senkveld, Beppe!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Så fine keramikk ting du har laget. Du kan jo dette, og jeg er litt enig med Kaspara. Kjenner du det, så gjør det. Det kan jo ikke være feil uansett. Dessuten må det være fint og ha flere hobbyer å holde på med. Sy kan man jo alltid gjøre. Lykke til med valget, men jeg ønsker å se mer keramikk. Det er jo ikke så mange som driver med det. Klem Minmill

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!