lørdag 3. april 2010

God påske :)


Jeg er kjent for å ikke være noen "nipsedame", men når jentene kommer hjem med hjemmelaget pynt og tegninger, kan ikke mammahjertet annet enn å pynte :) Pynten iår, begrenser seg imidlertid stort sett til spisestuebordet, der alle jentenes påskeegg er hengt opp på en kvist... Tegningen med håndavtrykket er det Pelle som har laget i barnehagen, og jeg syntes den var så utrolig naiv og søt :)
Vi har valgt å feire påsken hjemme iår. Det føles litt spesiellt, siden jeg har tilbragt de fleste påskene i livet mitt på høyfjellet.... Tross dårlig vær, så har det alikevel vært en god påske, der vi har fått masse tid til å være sammen med familie, gode venner og ikke minst hatt god tid til hverandre :)

Denne påsken skal fortsatt nytes ved sjøen, og idag har det vært havbleike og strålende sol - og da kjenner man at man har hatt en god dag!!

Ønsker dere alle en fantastisk god helg, enten dere er av de heldige som har fått kjøre i pudder i Hemsedal eller fått unna båtpussen hjemme :)

Klem Beppe

2 kommentarer:

 1. hei beppe
  ..for en herlig collage-samling av selvlaget påskepynt!
  vi har også hatt hjemmepåske i år, og har kost oss nesten glugg ihjel:0)..og enda har vi en fridag til før hverdagen er over oss igjen!
  ..og de veskene til småjenter i innlegget under var helt skjønne, så ut som barnemodell etter amy butler-vesken..Herlig!
  ..fortsatt fin kveld!
  moaklem

  SvarSlett
 2. Heihei!

  Håper du har hatt en kjempepåske!
  Det ligger en award til deg inne hos meg=)

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!