tirsdag 24. august 2010

Endelig noe til meg selv....

Ferien er over, og vi har hatt tre uker med fantastiske opplevelser. Siste uken av ferien, var vi så heldige å få bo sammen med verdens beste venner og vertskapsfamilie på Svenner fyr. Dagene på fyret og kveldene i båtnaustet, gleder jeg meg til å plukke minner fra, langt utover høsten og vinteren.

Nå er det full fart med jobb igjen, og med det følger en mer strukturert hverdag, der kreativiteten også blomstrer. Viser frem kjolen som jeg sydde rett før ferien - den har allerede blitt flittig brukt. I hetta har jeg brukt stoffet fra Pelles barnekjole.

En splitter ny henger klar til Ida som har denne fantastiske butikken i Larvik.

Takker for alle koselige kommentarer jeg får på siden min. Ikveld skal jeg ta meg en god runde rundt i denne spennende verden, og bli enda mer inspirert :)
Klem Beppe

3 kommentarer:

 1. Du vennen!
  Kan det være mulig? At denne kreasjonen var den jeg var såååååååå heldig å ha på meg / prøve før ferien. Sporenstreks; bestiller 1 stk. "like/samma"!

  SvarSlett
 2. wow, nydelig! Flinke deg! Og så deilige sommerbilder du har, godt å kunne mimre litt i dette høstværet. Håper vi sees for bokprat og mat i morgen :)) Klem Elin

  SvarSlett
 3. For ein fantastisk flott kjole! Kan eg spørre kor mønsteret kjem frå? Den såg so deilig ut no når høsten står for døra.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!