fredag 25. mars 2011

Hærlige retrotapeter og bloggbesøk


Sist uke var jeg den heldige vinneren av retrotapeter fra Kaspara, som er fra samme by som meg. Jeg har fulgt bloggen hennes lenge, men aldri møtt henne før :) Det er rart med det, når en er fra en liten by, så tror man at man kjenner alle, men vi gjør jo ikke det. Da tapetpremien skulle overrekkes, ba jeg liksågodt den skjønne bloggeren på en kopp kaffe, da jeg selv var gressenke hele uken :)

Den lille koppen ble drøyd over en superkoselig kveld, og jeg lo litt for meg selv da hun dro. Praten gikk i ett, og det var som om man hadde kjent hverandre i alle år. Jeg lover å servere deg noe å bite i neste gang Kaspara, men du insisterte jo på at det bare skulle være en kjapp kaffe :)

Jeg har en spennende plan for disse tapetene, og ikke nok med at jeg fikk plukke ut tre skjønne tapeter, hadde hun i beste Kasparastil tatt med en ekstra papirpose med masse andre småpapir, som jeg gleder meg til å bruke :)Idag har jeg fikset på badet. Jeg er så lei av alle hårstrikk, smykker, spenner og småting som jentene slenger i en og samme boks og overalt ellers i huset, så idag har de fått sin egen lille ""ordning og reda" boks :)

Ønsker dere alle en super helg! Her er det nattevakt og rykende ferske sjokoladeboller til kollegaene :)

Klem Beppe

4 kommentarer:

 1. For noen herlige tapeter!
  Ha ei fin helg;)

  SvarSlett
 2. Så fin boks!!
  Kjekt å følge bloggen din :-)
  Takk for hyggelig kommentar!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Er det ikke flott å møte bloggvenner? Tapeter er spennende til bokser og småting også. Takk for hyggelig kommentar på Fjellhytta-bloggen min. Ha en snasen helg!

  SvarSlett
 4. Heisan Beppe
  Tusen takk for sist ja! Tiden fløy og det var virkelig koselig å hilse på deg.
  Så fin ordning og reda-boks du har fått på badet. Koselig søndag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!