tirsdag 28. juni 2011

Velkommen inn....


Lekestua er endelig klar, etter noen liter med maling, og et ukjent antall skruer og timer :)  og jeg har etter lang lengsel fått tatt ibruk alle loppefunn jeg har gjort det siste året.

Det gamle Briokjøkkenet til Pelle ble til nytt kjøkken, ved at vi felte vasken og krana ned i en seksjon som jeg fikk kjøpt på en lokal brukthandel for 100,- kroner.

Sittebenken rommer flere små prinsesser og prinser, og under er det skuffer på hul, som skjuler perler, tegnesaker, spill og dukkeklær. Skuffene fant jeg for 80,-.  De var som de er, og passer helt perfekt ;)

Bordet er Ikea klaffebord, og det eneste som er nytt av møbler. Jeg valgte dette, slik at det er god plass til lek på en regnversdag når bordet blir slått ned.

Over kjøkkenbordet har jeg laget hylle av en gammel kjøkkenskuff som er malt og tapetsert med tapet, som jeg var så heldig å få av denne hærlige bloggdamen for en stund siden. Jeg har laget flere slike hyller, og elsker sjarmen i de. Skuffen er fra Tante Sissels gamle kjøkken, som jeg har skrevet om tidligere.

Nå er det bare å håpe at lekestua blir flittig brukt, og det er allerede planlagt jentefest for storegull og innvielsesfest for lille Pelle ila sommeren ;)

6 kommentarer:

 1. Hællandusse, Tone! Dette var superskjønt! Heldige jenter!

  SvarSlett
 2. Så fin lekestue, en sånn en skulle jammen jentene mine fått også. Meeen i denne sneglefarten som er her om dagen og alt annet som skal gjøres blir det vel ikke før ungene har flyttet ut;) Men kjempe gøy å se hva man kan gjøre ut av en lekestue. Så utrolig smart å bruke gamle kjøkkenskuffer til hyller! Tommel opp!!
  Ha en fantastisk fin kveld!
  Hilsen Trine

  SvarSlett
 3. Så fin lekestue!!! Kan tenke meg barna koser seg der inne!!! :)
  Ha en fin uke!!
  Klem fra Kathrine!

  SvarSlett
 4. Utrolig fin!!
  Så mange fikse ideer, det var jammen meg inspirerende!
  God sommer!

  SvarSlett
 5. Hei Beppe
  Jeg flytter inn med en gang! Hvilken herlig lekestue!!! Tenk om du våkner en morgen og hører Kaspara tralle i lkestua, hi,hi! Javisst, kjenner jeg igjen den gule tapeten i hylla, kjempefint!
  Likte så utrolig godt fargen på oppvaskskapet også og så herlige tekstiler.
  Glad junidag til deg! Her skal vi ha barnebursdag med 17 tiåringer i dag.Tilbake til kjøkkenet og baking!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. For en herlig lekestue! Sukk, jeg drømmer faktisk om mitt eget! Jeg fikk aldri lekestue da jeg var liten, men nå vil jeg ha hagehus til meg og datteren. Problemet er at jeg har en mann som bare kan snekre på tastatur - jeg må derfor skaffe meg snekkerhjelp. Herlig, gul tapet kan jeg se. Du har også handlet hos Kaspara. Jeg har kjøpt en hel rull, for jeg vil at min bittelille gang skal bli solgul og fin.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!