torsdag 29. september 2011

Orden i sysakene


Endelig har syrommet tatt form, og jeg er veldig fornøyd. Nå er det orden i sysakene, og stoffene er sortert. Da vi har mye vinduer på kontoret/syrommet har jeg valgt å ha stoffene i et garderobeskap, slik at de ikke blir solbleket i hyllene.

Skrivebordet er nå skjøtet i fra hjørnedelen der PC`n står, og er langt nok til at begge maskinene får plass, slik at jeg ikke behøver å flytte på de når jeg syr.

Det gjenstår enda noen småprosjekter, men det er bare kosearbeid i forhold til alt som nå er gjort.

Noen av retrostoffene fikk plass i pappas gamle koffert - som jeg elsker. Den er merket med navnet og adressen hans på lokket, og vekker gode barndomsminner, fra da han kom hjem fra Caribien der han jobbet. Koffertene var alltid fullastet med gaver og overraskelser, og er et godt minne etter at han gikk bort.

Idag var jeg innom Jysk, og fant de fargerike rammene!! De kostet 49,- for tre stykker, så løp og kjøp!!

Skuffehyllen over sybordet er tapetsert med grønn tapet som jeg var så heldig å vinne hos Kaspara for en god tid tilbake, og passet supert til den grønne stolen, og vatteppet. Trådsnelleboksen er et loppefunn jeg fant for 20,- kroner ;)

Ha en super dag i sola! Her i Sandefjord skinner den fra skyfri himmel idag, og livet leker ;)
Klem Beppe

4 kommentarer:

 1. Så fint!
  Og veldig deilig med så mye lys :O)
  og lurt å holde alle stoffene unna sollyset!

  Ha en fin kveld,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 2. Så fint det var inne på syrommet :) Mange fine stoffer og farger ! Du er veldig flink og sy - har kost meg inne hos deg nå ;)

  Takk for at du vil følge meg :)
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 3. Hei på deg, så mye fine farger på bloggen din, også er du bare så flink til å sy;) Jeg lurer på om du har mere igjen av den fine retrotapetn du har til salgs, i tilfelle vil jeg gjerne kjøpe en meter av deg;) Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 4. Hei, og tusen takk for koselig melding på bloggen min:-D Så fantastisk fine jenteklær du har sydd - jeg er mektig imponert! Legger meg til som følger, jeg:D

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!