lørdag 15. oktober 2011

Kjærlighet....

Sist helg, var jeg så heldig å få en fantastisk helg på fjellet, med hærlige folk, som jeg både har bodd og jobbet med tidligere! Lørdagen var vi på fjelltur, med 22 varmegrader og vindstille på nesten 1300 meters høyde!!

Jeg nøt hvert sekund, og midt på turen tikket det inn et bilde på mobilen min, der drømmemannen og jentene hadde vært på Tønsbergtur etter trening, og gått forbi en interiørbutikk, der storegull hadde dratt pappan i hånden og sagt at AKKURAT sånn, ønsker mamma seg.....

.....og da ble det vist sånn ;)  Bildet som tikket inn gjorde meg veldig glad, for det var AKKURAT sånn Beppemammaen har ønsket seg ;


Jeg skrev tilbake til drømmemannen: Åh... hærlig, dere er gode dere.... ekte kjærlighet!

Svaret var: Faen meg 500 smækkers, men du er jo selvfølgelig verd hver eneste krone gullet!! Kos deg og nyt livet .... :)

Jeg smiler enda, og har innrømmet at Beppe helt klart ikke hadde spandert på seg kassen, for den prisen om det var jeg som hadde gått forbi butikken..... !!

Kjøpet må vel kalles Kjærlighet, og kassen har fått hedersplass i stua til stor glede for bloggmammaen!!

3 kommentarer:

 1. *smelt* Du har nok kapret drømmemannen :0). Kjempefin kasse!

  SvarSlett
 2. Heisan Beppe
  Herlig, herlig innlegg!!!!
  Måtte fnise av svaret fra gemalen og klart du er verdt hver kroene!
  Slike kasser er bare SÅ flotte!
  Ha en gnistrende dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Takk for fin kommentar hos meg og ja vi hadde nok en like flott helg i Hemsedal den siste sommerhelga.
  Ser ut for at du er en kreativ sjel og jeg legger meg nok til som følger her hos deg og en titt innom eplabutikken kan nok ratt bli aktuellt:-))

  jannetove

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!