mandag 12. desember 2011

Pepperkakehus
I helgen har vi hatt pepperkakeverksted for hele Beppemannens familie. Vi var 12 stk store og små, som deltok, og kvelden ble veldig hyggelig.

Jentene har bakt pepperkakehus, og var i ekstase da di fikk lage hvert sitt! De er ikke så avanserte og lekre som alle andre jeg har sett, men jeg liker sjarmen med at de får lov å pynte som de vil, og bruke sin egen fantasi ;)

Husene er laget etter mal, kjøpt på Europris, og jeg falt for de runde vinduene, da vi selv har det på vårt hus. For de av dere som ikke har laget slike før, anbefaler jeg å kjevle formen ut direkte på bakepapiret, så slipper man styret med at delene mister formen når de skal over på stekebrettet ;)

4 kommentarer:

 1. Ser ut for at de har hatt ei knallfin helg - så mange fine hus - reine byen:-))

  SvarSlett
 2. Her var det skikkelig "systemhuspepperkakehus" :)
  Flotte bilder.

  SvarSlett
 3. Ble så nysgjerrig på hvem Beppe var at æ måtte logge på på nytt:) så morro og så fin blogg du har... for ikke å snakke om hjem! Du har det jo akkurat sånn æ like:)
  Korsen fant du ut at dette va mæ da? hihi! blogging e gøy! blitt helt hekta.. må innom å kikke hver kveld:)

  SvarSlett
 4. Mysigt med bak av pepparkakshus. Smart att dekorera dem innan ni monterar ihop, jag har alltid gjort tvärtom, men då blir det lätt lite rinnigt med glasyren.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!