torsdag 22. mars 2012

Prosjekt uteplass og vinner av giveawayVi bygde hus for tre år siden,på en naturtomt. Baksiden av huset har vært nedprioritert, men nå er vi endelig i gang.

Beppemannen og jeg satt oss ned på fredag og begynte planlegging av hvordan vi ville ha det. Jeg med Mackèn og skisseblokk, og han med rastløse ben.... Det hele endte opp med at to timer etter "kaffemøtet var igang", kom det minigraver i gården, og etter 4 timer kom det lastebil med pukk!!!

Må le litt av hele situasjonen, for hadde jeg fått valgt, hadde jeg vel fortsatt sittet her med skisseblokk og google, og lurt på hvor vi skulle starte.

Nå er vi i allefall godt i gang - sokkel til utestue er klar for støp, og frokostveranda er klar for terassebord!
Jeg har hatt trekning på giveawayen min idag.
Vinneren er HAPEL som har en nydelig blogg med inspirerende innlegg!!

Trøstepremien går til en ny, flott blogger - mella & malla som herved ønskes varmt velkommen ;)

4 kommentarer:

 1. Så spennende!
  Vi er i samme modus, her er det også skisseblokker fremme og mange ideer som skal vurderes. Redd det ikke tar noen timer før vi er igang når avgjørelsen først er tatt, men ble absolutt inspirert av tiltakslysten deres!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ååå! Så kjekt å vinne den fine trøstepremien! Tusen hjertelig takk :)
  Og takk for velkomsthilsen, stas ;)

  SvarSlett
 3. Jippi! Tenk at jeg vant den fine tapeten!!! Tusen takk! Og for en imponerende fart i planlegging og arbeid med uteplassen! Det ser ut til å bli veldig fint også. Lykke til videre, det er vel ikke lenge til vi får se alt ferdig, tenker jeg :-D! Klem fra Anne.

  SvarSlett
 4. hehe! ja takk gud for HANDYE MENN! god helg til dokker1

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!