mandag 2. juli 2012

Ny retro sengegavelDet må være været.... Beppe er i ordentlig ryddemodus om dagen :) Nå er garasjen ryddet, og alt det vi ikke trengte lenger, er solgt unna (og pengene er sirlig lagt til side til nytt prosjekt, som jeg håper jeg kan vise om ikke altfor lang tid :)

I dag har sengegavelen fått nytt utseende, og er trukket med et av mine favoritt retrostoff. Jeg laget sengegavel for lenge siden, og har bare brukt sponplate, trukket med tynn skumgummi, og så er det bare å stifte stoffet fast på baksiden. Siden jeg nå har brukt "verdifullt stoff", har jeg bare tredd det over, sånn at det lett kan taes av, om jeg angrer.

Soverrommet har fått seg en real opprydding, og gyngestolen jeg var så heldig å få av mamma her om dagen har fått hedersplassen ved døren, der det er hærlig utsikt over vannet. (Jeg har som mål å ikke lesse den ned med klær, og lovet at den skal få stå alene :)

Teksten over sengen har jeg kjøpt på Rått og Sanselig hos fineste Ida, som har en vakker kles og interiørbutikk på Larvik Torg, i tillegg til flott klesbutikk i Stavern (søndagsåpent året rundt). Stigen er også derfra, som så mye annet i huset vårt.

Nå er det sushi og kos, siden jeg jobbet hele helgen, og gleder meg til å krype til sengs etterhvert :)

7 kommentarer:

 1. Hei Beppe
  Herlig sengegavl! Lekkert stoff og den gyngestolen da! Den var bare helt nydelig og så koselig at den har vært i familien.
  Her holder jeg på med å forberede 11-årsdag i morgen. Eldstemann skal feires med familieselskap i morgen og kompis-selskap på onsdag.
  Fin kveld til deg!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Så flott , skikkelig "gla`gavel " , skjønn gyngestol :)
  Kos deg :)
  klem fra ingrid

  SvarSlett
 3. Likte fornyingen ja! Kul sengegavel!

  SvarSlett
 4. Nydelig sengegavl! Hylla di i innlegget under her var også herlig. Og dere har også vært på rivieraen ser jeg.. Vi handlet også inn noe mat som vi skal ta frem etterhvert for å mimre litt om sol og varme dager:)
  Fortsattt fin sommer til deg!
  :)

  SvarSlett
 5. Så flott sengegavl. Lur måte å lage den på. D

  SvarSlett
 6. Den var rett og slett superfin! En sånn vil jeg ha til soverommet mitt også :)
  Hvor kjøpte du det du trengte til sengegavelen?

  SvarSlett
 7. Tusen takk søte dere. Siv - Sponplaten kjøper du på byggevare butikk - ta mål, også skjærer de til for deg. Min står på gulvet, og er så høy jeg ville ha den, og i samme bredde som senga selvfølgelig. Vatten / evt tynn skumgummi har jeg kjøpt på Stoff & Stil i Drammen, og går fra toppen av gavelen og ned til senga ( ikke helt til bunnen ). Stiftet den fast først, og så stifter du fast stoffet du vil ha etterpå. Anbefaler en kraftig stiftemaskin ( beregnet på møbler ). Veldig enkel, og lett å forandre når du går lei :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!