onsdag 14. november 2012

[ HAPPY LIGHTS ]

Da har det endelig kommet Happy lights i Beppehjemmet!
Etter å ha ønsket meg disse lenge, så sprakk kjøpestopp-planen frem til jul i går....
- rett og slett, fordi jeg syntes jeg fortjente det :)

Jeg valgte litt gråblå og offwhite farger, men det er mange andre jeg gjerne også skulle hatt. I tillegg kan man velge mellom 20 og 35 lyspunkt, og mitt valg falt på 20.

Stigen som har stått både på soverrommet og badet (mest i veien) har nå kommet inn i stua, og passer godt til den sorte gyngestolen, og som oppheng for lysene.

I dag er det fridag og overskyet, men har man bestemt seg for å blogge, så blogger mann - flatt lys eller ei. Da lysslyngen skulle tennes, viste det seg at den ikke virket, men god service på nr 13, der jeg kjøpte den, er på vei, og jeg gleder meg til å tenne lysene på høstkveldene fremover!!

Ønsker nye følgere velkommen, og takker for alle kommentarer -
det inspirerer!!

Beppe

8 kommentarer:

 1. Så KOSELIG !!
  Venter på posten , har bestilt to stk :) En hvit og en i kaffefarger :)Fra ETSY, billigere.. bare et tips !
  Er jo bare lekre !
  Kos deg i gråværet, mildt da :) Lufter og skal ta igjen litt husarbeide, her er det nemlig ikke det som prioroiteres i disse julemesse forberedelses dager :)
  klem !!

  SvarSlett
 2. Åh! happylightsene er så fine! Jeg sliter med å velge farge, men dine var virkelig til inspirasjon. Kjempefine! Og så kult sammen med stigen da :) Ha en fortsatt fin dag :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Jeg har også dvelet lenge med fargen, men denne ble jeg veldig fornøyd med :)

   Slett
 3. Slike ønsker jeg også.. Samt stige:-):-) ha en flott dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint julegaveønske da :) Endelig kom stigen til grei rett - den er jo ikke det mest praktiske møbelet akurat :) God dag til deg også!

   Slett
 4. Elske hyllå, kor har du kjøpt den? Koselig blogg! Legger meg til som medlem, og gleder meg til å lese mer :) Klem fra Rebekka

  SvarSlett
 5. Hei Rebekka! Så hyggelig med nye følgere :) Hyllen er fra House Doctor og kjøpt på Rått & Sanselig i Larvik. Om du googler og ser på bildene på Google, så var det en butikk, som solgte de her om dagen da jeg tittet. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!