søndag 29. november 2009

Dørkrans


Det er første søndag i advent, og idag har jeg bare "myst" og tatt det helt med ro. Har pyntet til advent og vært på kafè med Amanda og spilt spill :) Målet er jo som nevnt og stresse ned i tiden frem til jul, og da er det ingen ting som er hyggeligere enn å sette av litt ekstra tid til de små prinsessene og bare være.

Det har blitt et par dørkranser allerede, og flere blir det. Vi var i pinnekjøtt lag igår, og da fant jeg ut at "vertinnegavene" i år, frem mot jul skal være dørkranser.....  Denne kransen laget jeg på jentekvelden hos Kirsti, som jeg har nevnt tidligere, og det var kjempeinspirerende å lære ordentlig hvordan man binder en krans.

Ønsker dere en god uke
Klem Beppe

8 kommentarer:

 1. Kjempefin var den!!
  Går det an å ønskje seg eit innlegg med 1-2-3 oppskrift på dørkransar kanskje?:)

  SvarSlett
 2. Ja, kjempe fin! Og heldige er de som får en så fin gave.
  Klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 3. God morgen, Beppe!
  Det hørtes ut som en behagelig 1.advent!
  Slike kranser er utrolig flotte, og tipper det blir riktig mange glade vertinner rundt om i de tusen hjem!
  Forøvrig er navnet på datteren din; Amanda mitt favorittjentenavn og det som tronet høyest på jentelista vår. Nå kom det to kjekke karer i stedet, så navnet ble aldri brukt.
  Skjønte at du ikke var innom markedet i Larvik, for jeg sto sammen med Jeanette som jeg skjønte kjente deg, da jeg navnet mulige bloggere som kanskje kom innom.
  Noen ganger er det skjønt bare å slappe av! I dag skal jeg ha en slik dag; det vil si jeg skal ordne en hel del ting, men det skal skje her hjemme. Så blir det vikardag i skolen i morgen.
  Ha en glad dag! Klem Kaspara

  SvarSlett
 4. Råsøt pakkekalender og kjempe fin dørkrans! Hørtes ut som en kjempe deilig 1.søndag i advent. Håper du nyter resten av førjulstida like bra :) Selv brukte jeg dagen i går på pynting og synes det ble veldig koselig!

  klem C

  SvarSlett
 5. Den var kjempefin! Kombinasjonen av flere typer grønt! Mine er to i gran står klare på trappa og skal henges opp i morgen. Men du - binde på ordentlig - bruker du ikke blomstertråd da - nå ble jeg nysgjerrig ;)?

  SvarSlett
 6. Så fin den var! Super flotte gaver... Jeg var på juleverksted i går..Ble laget krans der å..Så nå ligger kransen klar til å henges opp på døren;)

  Klem

  SvarSlett
 7. Å så flott krans!! Kjempe lekker. Er det vanskelig mon tro?! Har en kjip en nå, så det hadde vært gøy å prøve seg på en kveld! Hva trenger man for å lage? Noen hemmlige triks eller? God førjulstid!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!