fredag 29. juni 2012

Ny hylle på kjøkkenetDet er ordentlig gråvær i Sandefjord idag, og da er det bare å benytte sjansen til litt "ordning og reda".

Krydderhyllen fra syrommet har fått sin plass der den hører best hjemme, og jeg har fått sortert og ordnet på kjøkkenet.

Syntes hyllen er fin i hvit, men kom veldig gjerne med innspill om dere har en farge, som kunne passet fint - jeg har et forholdsvis hvitt hjem, så litt glade farger er aldri feil.

Nå er kaffe, the, smånips og knekkebrød omplassert, og skuffene på kjøkkenet er luftige og har god plass igjen - og da er jeg fornøyd :)

De gamle melkeflaskene fant jeg sist lørdag på loppis i Tønsberg, og er allerede flittig i bruk til markblomster, når de ikke står til pynt!

Legger jeg ved bilde av rekved-pynten på kjøkkenbordet - funnet på stranda like ved der vi bor. Jeg er så heldig å få masse spennende vareprøver, fordi jeg er Buzzador, og sist uke, fikk jeg Air Wick duftpinner, som lager hærlig frisk sommerduft i Beppehuset :)

Om du også vil bli buzzador, så legg gjerne igjen mailadressen din, også sender jeg en vervelink!
Jeg forsikrer at det er veldig lite jobb med det å være buzzador, og du sier bare ja til å buzze de produktene du selv vil.

Ønsker dere en god helg :)


6 kommentarer:

 1. Hylla var lekker i hvit, synes jeg. God helg. D

  SvarSlett
 2. Hei! Første gang jeg er innom og jeg kommer deffinitivt tilbake. Legger deg i bloggrollen min om det er ok? Gøy med fine Sandefjordsblogger! Fysj for et vær vi fikk i dag! Selv om det er litt koselig og.
  Klem fra Marie

  SvarSlett
 3. vi har visst flere ting til felles. buzzador æ åsså men ikke særlig ivrig da...

  SvarSlett
 4. Nydelig hylle :) Fin i hvit men hva med knæsj turkis ? (",)

  klem,klem

  SvarSlett
 5. Ååå så fint ;) vi har en i keramik med vit å grön :) Lisa

  SvarSlett
 6. Jag blir helt lyrisk över så fint ni har det!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!