torsdag 23. mai 2013

[ ARBEIDSROMMET ]

Er det flere enn meg som brukte pinsen til opprydding? Her har vi hatt fantastiskt sommervær, og hele søndagen ble tilbrakt i strandkanten med fornøyde småjenter som badet hele dagen lang. Da jeg våknet tirsdag, var jeg nesten glad at sola ikke stekte - ikke fordi jeg er pessimist eller klager over været, men fordi jeg våknet solbrendt med tenåringsfølelse!! Trodde jeg hadde lært, men pandaskillet forsvinner nok snart.

Hele dagen gikk med til opprydding i jenteavdelingen av huset. Dvs Beppemannen har inpass han også   såklart, da kontoret / arbeidsrommet ligger i denne delen av huset.

Jenterom og jentestua er ryddet (og rensket)
Kontoret fikk en real omgang (igjen!) Rommet brukes av hele familien, både som møterom for "coachingmannen", lekse-, hobby- og tegnerom for jentene og syrom for meg.

Her er det sommerputer og sommerkjoler som er under produksjon for tiden.
Kjenner at det er lettest å være kreativ når det er orden i sakene. Stoff og sytilbehør
er sirlig sortert og lagt i esker og hyller i skapene.

Det nederste bildet viser en av sommerkjolene jeg har sydd.

Har du noen kreative prosjekt på gang for sommeren??


8 kommentarer:

 1. Orden og reda ser jeg, deilig med ryddige rom !
  Her prioriteres uterommet :)
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Godt med orden innimellom kaoset Ingrid :) Etter været idag, så blir nok uterom prioritert her etterhvert også! Gleder meg SÅ til å kunne innrede utestuen :) God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Så fint og ikke minst må det være godt med slik en oppryddning! Så gøy du så meg i retro også. Elsker det bladet! ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Elsker rydding og sortering - spesiellt når det er gjort :) Bladet er supert, og en av favorittene her også. Kos deg i Køben!!!

   Slett
 4. Fantastisk arbeidsrom! Med det store flotte vinduet!! Og så ryddig og fint du har det!
  Jeg må ha en omgang nå i sommerferien, pleier å rydde meg gjennom skuffer og skap da...Utrolig hvor fort det hoper seg opp og blir fullt...
  Så fint med den brune hylla til oppbevaring av småting!
  GOD HELG!!
  Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar Siri. Er veldig enig ang at det hoper seg for fort opp, og egentlig skulle man nesten tenkt hvert andre år at huset skulle blitt klargjort for visning :) God helg til deg og dine :)

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!