tirsdag 30. desember 2008

godt nytt år....:)

Da er 2008 over, og året har vært spennende for vår del med hussalg, flytting og husbygging. Drømmen var å komme inn til jul, men huset er godt forsinket, og vi har noen måneder igjen, før det står klart til å flyttes inn i. Jeg selv gleder meg masse, til å komme til ro i 2009, og få mer energi og inspirasjon til å være kreativ og kunne bruke tiden på å lage nye ting. Idag har vi bestemt at det rommet som skulle bli en liten sportsbod, skal bli Beppes lille syrom ;) Nå skal jeg kose meg med denne tanken, og fantasere litt i hodet mitt, slik at dette rommet blir så koselig og praktiskt som overhode mulig! Ønsker alle et spennende nytt år. Klem Beppe

2 kommentarer:

 1. Hei Beppe!
  Godt nytt år og takk for hyggelig kommentar på siden min. For å endre bakgrunnsfarge gjør du slik: klikk på utforming og velg "skrift og farge". Her markerer du "bakgrunnsfarge for side" og velger den fargen du vil ha. Du kan endre farger på både bakgrunn, tekst og rammer på samme måten. Men så fort du bytter mal, så forsvinner fargene :-) Lykke til!
  Klem fra Lindmussen!

  SvarSlett
 2. Hei igjen, - glemte å si at meny punktet "utforming" ligger under tilpass øverst til høyre...
  Skjønner ikke hva som blir galt når jeg legger inn linken til siden din. Har prøvd flere ganger - og det blir bare feil!!! Får gi det et par dager og prøve igjen!
  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!