søndag 14. juni 2009

Jordbær på strå

ENDELIG er jordbærene modene, og idag har de små prinsessene tredd de på strå, og kost seg på morgenen ;) Jordbær på strå er et fantastisk barndomsminne, som vekker mange gode minner ! Idag er det strandvær, så nå er strandbaggen pakket, og vi skal på vannet! God søndag til dere alle ;) Klem

7 kommentarer:

 1. Du så spennende: ) Jeg er så ny når det gjelder blogg, at nå skjønte jeg når du kommenterte i min blogg at jeg kunne gå inn på din side.
  Du er notert. Jeg gleder meg til å følge med. spennede at du holder på med kreative ting: )

  SvarSlett
 2. hei,hei..
  så skjønne prinsesser og markjordbær på strå....herlig!
  du "vant" inne hos meg, forslag il kakeoppskrift! om jeg får din adresse, kommer det en lite takk i posten! kom inn og se den flott kaken det ble...gjort på 10 minutter!
  moaklem

  SvarSlett
 3. Heisann!! Først må jeg bare si tussen takk for en koselig hilsen:) Gjør blogging til noe enda kjekkere når man kan inspirere andre..:)
  Kjempe søte to unge frøkner du har!
  Skikkelig sommerbilde, med jordbær på strå:)

  God kveld til deg:)
  Klem Lykkebo

  SvarSlett
 4. Hei Beppe!

  Så koselig med kommentar fra deg, det er alltid moro å oppdage nye bloggere, og hos deg fant jeg mye koselig! Jeg er jo veldig opptatt av små prinsesseting for tida (venter en liten prinsesse selv), og her fant jeg masse sukkertøy for øyet:) Nydelige jenter du har, og jordbær må jo være det beste som finnes!

  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for besøk på bloggen min :) Jeg må alltid inn og se på bloggene til de som kommenterer og denne gangen må jeg si at jeg falt veldig for de skjønne kjolene du har sydd! Den du har laget av gammelt sengetøy var virkleig flott.
  Kommer nok på besøk på bloggen din igjen!

  Maergrethe

  SvarSlett
 6. Hei og takk for hyggelig hilsen forleden. For noen søte jenter du har. Jeg har også 2 stykker som kom som perler på en snor og har masse glede av hverandre:)

  Lena

  SvarSlett
 7. Hei, og takk for hilsen på bloggen min også. Søt blogg du har:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!