tirsdag 16. juni 2009

Til Norah


Til helgen skal vi til et vennepar å feire midsommar, og da er det vel obligatorisk at Tante Beppe har med noe som er hjemmelaget ;) Buksedressen er inspirert etter en som min mamma har kjøpt på Noa Noa, og er sydd etter samme prinsipp som kjolene jeg lager.

Jeg har en god venninde som også lager aldeles nydelige buksedresser. Disse og masse annet flott som hun lager, kan kjøpes på Rått og Sanselig i Larvik. Butikken har masse flotte godbiter, i tillegg til at de har sommerbutikk i Stavern som er åpen for sesongen.

6 kommentarer:

 1. Å beppe - jeg skulle ønske jeg var en liten jente på "file ål" som skulle pynte seg med denne.. Kjempe lekker!!!

  PS! Har lagt en utfordring til deg på siden min..

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Jeg er så veldig enig med Tone i innlegget før meg her. Ønsker meg en slik buksedress selv. Ordentlig nydelig! Og den kjolen av dynetrekk, full av minner. Jeg kunne gått kledd i disse klærne annenhver dag i sommer. Hihi.

  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Jeg kan selvfølgelig dele hvordan jeg lager collagene mine. Photoshop er hemmeligheten, jeg klipper og limer sammen bildene der. Lykke til!
  :)

  SvarSlett
 3. Her var mange fine bilder, både syting og interiør. Jeg ble kjempeinspirert, tusen takk;o))

  SvarSlett
 4. Hvor er den fin! Dejlig blog du har!

  SvarSlett
 5. Heldig jente som får en så fiin gave! Sikkert kjempe god å ha på seg!

  God ny uke:)

  SvarSlett
 6. hei,hei..
  for en skjønn buksedress!
  gaven er sendt...!
  håper du blir fornøyd!
  ha en fin dag -

  moaklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!