torsdag 2. juli 2009

Elefant pysjamasEndelig fikk jeg sneket meg til en sen sykveld. Blir ikke den helt store produksjonen, når været er så fantastisk som det er nå for tiden. Dagene fylles med jobb, vannet, og gode strandturer, som vi nyter i lange drag helt til leggetid.

I går fikk jeg laget en pysj, til en prins som akkurat har hatt bursdag. Vet at mammaen ikke er noen blogger, så jeg tar sjansen å legger ut bilder, selv om han ikke får den før til søndagen :)
Ønsker alle en super sommerhelg - selv drar jeg på hytta i Kragerø med jentene og verdens beste venninde m/barn. Kanskje vi får tid til litt loppisfunn igjen, om været ikke er det aller beste ;) Klem

4 kommentarer:

 1. Hei hei og takk for koselig hilsen hos meg!
  Ser at du er ganske så produktiv selv.
  Sannelig mye flott du får til ved din symaskin!
  Slikt et flott hus dere har bygd dere!
  Her var det mye flott å se så jeg kommer tilbake hit.
  Men nå må jeg sannelig se å finne fram vaskebøtta....

  Ha en deilig sommerhelg!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 2. He he må bare le av meg selv....leser igjenom hilsen jeg har skrevet ...flott, flott flott...;O)

  SvarSlett
 3. Kjempestilig pysj!! Og når jeg ser slike bilder, så ønsker jeg meg bare enda mer en overlock-maskin!!! Og buksedressen under er bare sååå fin!! Må prøve å finne et mønster på en sånn, slik at kanskje minstemor kan bli eier av en:-) Ha en fin søndag! Klem B:-)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen. dette blir spennende!!

  Så herlig pysj :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!