mandag 17. august 2009

Kjole til Ingrid


Hva gjør man når man får spørsmål om å sy kjole til en venninde. Ingrid skulle i bryllup, og klart å velge de verste stoffene man kan tenke seg å sy av ;) Jeg pleier som regel å lage mønster selv, og sy enklere mønster, men nå har jeg fått prøvd meg, og resultatet ble absolutt godkjent! Kjolen satt som et skudd, og eieren var fornøyd !
Jeg er vel i grunnen litt for "rastløs" til å sy forede kjoler etter vanskelig mønster med skjult glidelås, men jeg har en flink mentor, og jeg har lært masse under dette prosjektet ;)


3 kommentarer:

 1. Går det an da,den er jo fantastisk. Jeg er SÅ imponert..og en skam selv for dere skikkelige sydamer...
  klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg og tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Jeg måtte jo inn for å se om du hadde blogget noe fra dine barneromsprosjekter. Det er jo så spennende å dille og dalle til de små.

  Du verden for et stilig hus dere har, og så flink du er til å sy. Jeg har så lyst til å sy sånn buksedress med strikk-liv, men aner ikke hvordan det skal gjøres. Jeg har kjøpt buksedress på Noa Noa både til meg selv og datteren min. Men det må jo være uendelig gøyere å lage det selv og selvfølgelig mye rimeligere.

  SvarSlett
 3. Utrolig flott kjole, Tone Mette!! Du imponerer stadig! Og håndkle-poncho'n var jo bare kjempesøt!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!