torsdag 20. august 2009

Nå er jeg igang.....


Endelig, ser det ut som om symaskinen og jeg er "venner igjen" ;) Jeg har lenge irritert meg over at broderimodulen ikke har virket, slik jeg ville, men med service på maskinen, og velvillig hjelp fra ei venninde, ble dagen i går en suksess!

Jeg hadde fri fra jobb, og Fie stillte opp med symaskin og humør. Vi fant etterhvert ut hvordan min maskin virket med brodermodulen på, og Fie lærte hvordan overlooken fungerer! Utrolig koselig å ha sydager sammen, så nå har vi laget en liten plan..... og planen blir nok presentert i bloggen etterhvert.

Prøvelappen jeg broderte ble sammen med litt annet voksduk-stoff til et koselig nett, som Amanda har på skolen til ekstraskift.


Ha en fin kveld ;) Her lyner og tordner det....

Klem Beppe

7 kommentarer:

 1. Hei.

  Så kjekt at du har vore innom bloggen min :O)

  Eg har kosa meg og kikka litt inne sjå deg no, og eg må se: så flink du er til å sy! (eg drøymer om å bli så flink ein gong ;O), og for eit fint og praktisk kjøkken du har.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. hei!
  Tusen takk for det koselige besøket på bloggen min... :O)..., det kommer oppskrift etterhvert.
  Jeg har scrollet litt på bloggen din og kan se at du er en sømkyndig..., den blå kjolen ble utrolig flott..., skjønner godt at venninnen din ble fornøyd med den! og etter hva jeg kan skjønne har du er ny moderne symaskin også. Så flott at du har fått til å bruke den...m :O)

  ha en strålende uke...

  SvarSlett
 3. Tøft.....nå gleder jeg meg bare til vi kommer skikkelig i gang!

  SvarSlett
 4. Skönt att vara vän med symaskinen så att ma nkan sy så fina saker igen. Gillar det blommiga tyget!

  SvarSlett
 5. Ååå så lekkert nett! Du er fantastisk Beppe! Jeg blir helt imponert. Skulle du gjøre hobbien din til litt mer enn en hobby, må du bare si i fra. Her har du en kunde som godt kunne tenke seg å kjøpe en slik flott pose!

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 6. Det var en riktig fin og personlig pose. Alltid gøy å få til de finurlige finessene på symaskinen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!