onsdag 25. november 2009

1 måned til julaften.....

I dag er det en måned til julaften, og jeg har som forsett at tiden frem til denne dagen skal være fyllt med masse koselige stunder. Idag har jeg hatt en slik stund. Jeg er med i en lesesirkel, der vi er så heldige at en av oss er utdannet blomsterdekoratør.

Vi har vært hos Kirsti, og jeg har storkosa meg. Hun lærte meg å binde dørkrans - slik det skal gjøres :) og sette sammen snittbuketter. Bilder kommer når det er bedre lys.
I tillegg har jeg laget min egen advendtslysestake. Ideen er hentet fra den svenske Ikea-siden, og jeg syntes det var så genialt, enkelt og vakkert.

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Jeg er lei meg for at ikke jeg fikk vært med, snufs. Men sånn er det når man har syke barn. Jeg er forhåpentligvis klar neste gang, da er det vel hos meg??

  SvarSlett
 2. Hvor nem og fin løsning på advendt "krans". Jeg har ikke tænkt så meget på det endnu.. jeg er ikke god til den slags ting... men det er fint dine her.. måske jeg skal tyv agtigt lure den af.. :-) Kram C

  SvarSlett
 3. Så utrolig søt julestaker du har laget!! Takk for inspirasjonen. Klem Kaisa

  SvarSlett
 4. Så genial adventsstake! Den var supersøt:)
  Gleder meg til å se bilder av kransen(e)?!

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 5. Hei Beppe!
  Ja, nå er det lenge siden jeg har vært innom de ulike bloggene, for jeg har måttet konsentrere med mest om julemarkedet i Larvik. Har liksom fått slengt ut et innlegg på bloggen, men å besøke andre blogger, har det vært labert med i det siste. Kommer sterkere igjen!
  Så herlig det var med stearinlys i de lyse lekre koppene! Og så koselig å kunne lage sine egne kranser!
  Det slo meg at jeg er på hils med ei som heter Kirsti nede i gata som har jobbet i blomsterbutikk i mange år, men som nå jobber På Noa Noa tror jeg. Kanskje det er denne Kirsti du har vært hos....Søt, blid jente!
  Så fint barnerom du viser bilder fra i innelgget under også.
  Jeg har fått brukt det sarte stoffet jeg fikk av deg i ulike ting, men det blomstrete i litt høstlig toner, har jeg enda ikke fått klippet i, men det kommer!
  Ha en god natt og en glad morgendag, Beppe!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. hei beppe -
  så søtt det ble med koppene til adventstake!
  innom for og ønske deg og dine en fortryllende adventshelg..

  moaklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!