onsdag 18. november 2009

Velkommen inn til Pelles romI disse førjulstider, ser jeg at det er vanskelig å blogge alt kreativt som produseres - for mye av det skal jo være julegaver :) Alikevel, det er endel som blir laget, som ikke er gaver, og det kommer i bloggen snart!!

Da jeg startet å blogge, var ideen å blogge om både interiør og kreativitet.

Det siste året, har vært spennende, og vi har bygd generasjonsbolig, som viste seg å bli et stort prosjekt!! - men nå kjenner jeg at jeg er klar for litt hus igjen, og hva er ikke mer naturlig enn å "be blogg venner på besøk" i førjulstiden. Jeg har derfor som mål å blogge litt fra huset fremover, også håper jeg du vil trives :)

Vi føler at vi iallefall fikk drømmehuset tilslutt, og nyter å få lov å bo som vi gjør!!

Klem Beppe

4 kommentarer:

 1. For et koselig barnerom:) Veldig fint.

  SvarSlett
 2. Omg - for et rom! Så søte de knertene var. Jeg leste masse knerten som liten. Har ikke tenkt å se filmen, for jeg har masse bilder i hodet som jeg lagde selv. Min egen film.

  Ang. minnebrikken. Vi leverte inn harddisken til et firma som heter ABAS. De jobber internasjonalt og hjelper bl.a politet med å hente opp spor som er slettet. De henter ut infomasjon fra flybokser i havarier +. The best there is i Norge. Jeg tenkte litt sånn koste hva det koste vil - med et tak på 10 000. Vi kjenner noen som jobber der. De har ikke klart å restaurere minnebrikken. Den har smeltet tror jeg. De oppbevarer den imidlertid fortsatt - i tilfelle de får ny teknologi eller de skulle komme på noe lurt. Bilder er uerstattelige når de ikke er der lenger. En lærepenge. Jeg har blitt mye flinkere til å ha dobbel backup.

  God søndag ;)!

  SvarSlett
 3. kjempefint barnerom-åh,herlige KNERTEN-tenker di er populære:)
  Ha en fin,fin dag:)
  klem Lisa Med Den Lilla Tråd

  SvarSlett
 4. Utrolig flott barnerom og inspirerende bilder! Likte spesielt godt den tallerkenhylla med bøker. Kan jeg spørre hvir du har kjøpt den? (er på leting etter noe lignende, men har ikke helt funnet den rette..)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!