tirsdag 8. desember 2009

Tovede julehjerter


Jeg har laget endel hjerter denne høsten, og de er ment til noen helt spesielle. Hjertene er laget av tovet filt, og brodert med vanlig brodergarn. Jeg merker at dette tar tid, og det er ikke som å slenge sammen en lue :) Noen av hjertene er allerede gitt bort, og et gikk ut av huset idag. Det ble gitt til en veldig god barndomsvenninde, som mistet bestemoren sin i helgen. Syntes det passet godt med et hjerte i gave da, istedenfor en blomst <3.

Ønsker dere alle en rolig uke. Jeg har fri i morgen, og har akkurat sluppet noen søte venninder ut av huset, etter en koselig pratekveld. Beppemannen er i Oslo og jobber pga fredsprisen, så dette blir en gressenkeuke, men det gjør ingenting, så lenge man vet at de bare er borte for en liten stund. Noen ganger er det godt å savne litt også, også setter man så utrolig pris på å være to når man er alene :)

Klem Beppe6 kommentarer:

 1. Kjempe fine hjerter du har laget, en koslig gave å gi bort.
  Klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. hei -
  å så skjønne hjerter..skjønner det tar tid med broderingen...du er nok en mer tålmodig type enn
  meg :0)
  ..nyt gressenke tiden - enig det er faktisk litt godt å kunne savne hverandre, innimellom...
  stor klem fra meg..

  SvarSlett
 3. Så fine hjerter. Hjerter er jo såå koselig.Kos deg "hjemme alene" Beppe.

  SvarSlett
 4. Søte julehjerter du har laget!

  Ha en fin kveld!
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Hei :) Jeg datt nylig inn i bloggen din fordi jeg for tiden er på jakt etter lekre dekorasjonsideer. Som en del av en serie poster om inspirerende dekorasjoner med naturmatreale har jeg nå kommet til kranser. Jeg ser at du for to uker siden viste frem en nydelig krans, og jeg lurer på om jeg kan få låne et bilde og bruke i en samlepost. Jeg kommer naturligvis til å oppgi at bildet er fra denne bloggen og lenke hit. (Her ser du en lignende samlepost om adventstaker)

  Dersom du synes det er ok at jeg låner bilde så ville jeg satt stor pris på om du gav meg beskjed om dette i denne posten.

  SvarSlett
 6. Da er den store kranseposten ferdig, tusen takk for at jeg fikk låne bilde :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!