lørdag 19. mars 2011

Vårfølelse


Kaffe på trappa med favorittkoppen
Tid for familie og tid for venner
Fugler som kvitrer i trærne
Friske, hærlige blomster
Turnusfri 


God helg kjære dere  
Klem Beppe


Fuglene på bildet er det min kjære mor som syr, og finnes på Jenterommet, mens hjertene og lommebøkene i vårfarger er Design Beppe 

5 kommentarer:

 1. Hærlig tre og fint innlegg :) klem Tiril

  SvarSlett
 2. Deilig vårfølelse!
  God lørdag :O)

  SvarSlett
 3. Hei!
  For en herlig blogg du har! Likar stilen og alt du syr! Svært inspirerande! Takk!
  Har bladd meg tilbake i tid, og ser at jenta di fekk symaskin då ho var 6 år. Kva heiter denne? Eg har ei jente på 6 år som så veldig ønsker seg å sy på min maskin....og ho blir 7 år i juni! Kanskje det var ein god bursdagsgåveide... :-) Ser at Singer har ein, men dei anbefaler at barnet bør vere 10-12 år for den. Er det den maskina di jente har?

  SvarSlett
 4. Jeg har jo besøkt deg før - men nå var det en stund siden - men nå sklei jeg inn hit via Kaspara ;). Min bedre halvdel - er det ikke det det heter - kommer også fra Sandefjord. Vi er ikke så mye nede i Hvalfargerbyen da ungeaktiviteter fyller opp de fleste helgene - og dessuten er det mye enklere for mannen sine foreldre å komme opp til oss i de dype skoger (vi har jo dratt på oss en haug firbeinte som det ikke er bare bare å reise i fra) - men noen dager sommerstid får vi alltid med oss ;).

  Sukk - for et hus du har ;).

  SvarSlett
 5. Heisan Beppe
  Tusen takk for koselig kaffeprat i går! Jeg glemte visst helt bort tiden. Hadde da ikke tenkt til å bli sittende så lenge, men tiden gikk så fort.
  Her er jeg gress-enke og syr og blogger hele natten,hi,hi. Det skjer alltid når jeg er alene en natt.Sliter alltid med å sovne uten far i huset hjemme.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!