tirsdag 15. mars 2011

4 år og prinsesse....


4 år og prinsesse står det i min favorittbarnebok, som er delt inn i alder fra 0 - 6 år. Jeg må inrømme at denne overskriften ikke passet helt vår lille Pernille, og nå som hun snart er 5, så har jeg insett at denne fasen ikke kommer heller.

På den andre siden, er jeg så heldig å være tante til lille Tuva, som jeg ventet på i MANGE år.... - jeg gledet meg til å bli tante lenge før jeg gledet meg til å bli mamma, men det ble ikke sånn som vi ønsket, og Tuva lot vente på seg.

Tuva er et lite vidunder, og betyr utrolig mye for meg. Da hun endelig kom til verden, like etter at vi mistet vår kjære pappa og Besse, kom hun som en engel, som rett og slett har tatt tante med storm.

Tuva er prinsesse 24 timer i døgnet for tiden, og lever seg helt inn i rollen. Jeg forstår nå at kapitteloverskriften passer perfekt for vår lille Tuva som endelig har blitt 4 år ;)

Hun hadde bedt tante om ny kjole til 4 årsdagen, som skulle være rosa. Da hun pakket den opp, strålte hun og sa "den er vakker tante!". Tuva og jeg kjenner hverandre nokså godt, og jeg vet at hun sa det for å være høflig, og at hun egentlig ønsket seg en kjole med mye mere sving i :) Alikevel, tror jeg hun kommer til å kose seg i denne fremover, også lover jeg at det blir sommerkjole med sving på den lille prinsessen når sommeren kommer :)

Her er det "ny jobb" for tiden, og jeg har begynt å jobbe turnus igjen. Idag er første nattevakt på over 3 år, og jeg gleder meg til å se hvordan det blir!!

So long!
Beppe

3 kommentarer:

 1. Hei

  Så vakker prinsesse og kjole. Nydelig historie - søte lille Tuva:)
  Håpe du fikke bildene, beklager at det tok lang tid.

  klem Heidi

  SvarSlett
 2. Vilken tur att hon fick världens bästa Beppe till faster! Vilken fin klänning du sytt, maja har börjat att gilla lite rosa serru...vet inte riktigt vad som har hände?! Kul med det "nya" jobbet, lycka till och hälsa hem! Kram på dig
  Maiken

  SvarSlett
 3. Hei Heidi. Takk for hyggelig kommentar :) Vi fikk bildene vettu, og gleder oss til å fremkalle flere av dem! Tusen takk!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!