lørdag 30. april 2011

En dag på Jenterommet i Bakgården

I dag har jeg hatt gjesteopptreden på Jenterommet i Bakgården i Sandefjord. Tante Tutta som driver stedet, er opptatt, og da er det bare koselig å kunne hjelpe - slik hun alltid gjør for oss, når vi har problemer med "kabalen" på hjemmebane og tiden ikke strekker til :)

Jenterommet selger alt fra puter til voksenkjoler, og har noe for enhver alder, og jeg er som tidligere nevnt, så heldig at mine kreasjoner selges der.

Livet i Bakgården yngler av liv nå, og er du i Sandefjord, er kafeèn her, vel verdt et besøk. Her er hyggelig og rolig atmosfære, omkranset med en rekke workshops der produktene som lages blir solgt fra de koselige lokalene.Tante Tutta har en egen ugleproduksjon for tiden, som får meg til å smile. Minner meg om barndommen, og de små lommebøkene er min favoritt ;)

Ønsker dere alle en fantastisk helg, og minner om giveawayen min i innlegget under, som du er hjertelig velkommen til å være med på :)

4 kommentarer:

 1. Heisan Beppe
  Jeg synes bildene du viser er så fantastiske for tiden! Disse var superfine og fristende og tenk at jeg nesten ikke har vært i Bakgården!
  Hele denne dagen har jeg nærmest tilbrakt på Halsen fotballbaner i Larvik på cup. Det var herlig å sitte i sola med kaffekoppen og småprate med de andre foreldrene, så jeg kunne definitivt hatt det verre!
  Ha en strålende helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Hei Beppe
  Der var de nydelige bildene igjen!
  JA meld deg på til Glansdagen!!! Tror det blir en opplelvelse for livet.
  Glad dag til deg i regntunge Sandefjord.
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Heia! Tusen takk for de gode ord du har lagt igjen på bloggen min. Har ikke vært inne hos deg før, men jammen var det mye flott å lese og se her inne. Har stor sans for det dy syr, både plagg i retrostil og det du lager av mer moderene stil. Selv holder jeg på med en "gjenbrukskjole". Den er sydd av duker jeg har funnet på loppis og i restekurver på stoffbutikker.

  SvarSlett
 4. Sååååååååååå fin blogg! Og fine bilder.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!