mandag 11. april 2011

Loppis og hvitveis


Idag kom storegull kom hoppende glad hjem med årets første hvitveisbukett. Bare lukten får meg til å smile, og tenke tilbake på de uttallige vårdagen som jeg selv tilbragte i lia nedenfor huset :)

Denne helgen var det loppis, og ikke bare ett men tre stykker. Jeg er egentlig ikke noen loppis jente, men elsker bruktbutikker og gamle skatter. Alikevel fant jeg masse fint denne helgen, og var hoppende glad da jeg gikk ut fra det ene stedet med trekasser, tørkestativ og tavle til jentenes lekehus, to hærlige puter og noen fine stoffer som skal bli til barnekjoler og puter.

Funnet denne helgen, må være kjølebagen som er avbildet her :) Gleder meg til å ta den i bruk, og føler idyll, bare av å se på den.

Jeg må nok innrømma at dette helt sikkert ikke blir siste loppemarked jeg går på denne våren! Jeg var så heldig å treffe på både Kaspara og Stilleben, og fikk en god latter da jeg endelig fant ut hvem "Nøtteskrika" bak bloggen Stilleben var :) Verden er så utrolig liten, og det er så hyggelig å se ansiktene bak noen av bloggerne!

Ønsker dere en strålende uke :)
Klem Beppe

4 kommentarer:

 1. Så koslig med hvitveis, vi fant den første løvetannen i dag...det var jammen koslig!
  Ha en fin kveld,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 2. Heisan Beppe
  For en herlig glad kjølebag!!! Herlige farger og jeg ser for meg nydelige stranddager.
  Lekkert det stoffet med den store rosa blomsten også, må jo bli super som Beppe-barnekjole!
  Hvitveis ja. . har ikke plukket selv i år enda, men moren min hadde kjøkkenbordet fullt med hvitveis og blåveis fått av storesøsteren min.
  Fin kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. God kveld Beppe!
  Takk for sist! Vanvittig fin kjølebag - den hadde søstera mi også digget, he he. Og du, så bra at jeg kunne bidra med en god latter, jeg elsker å få folk til å le! Ja, håper vi sees snart igjen over lopper og annet.
  Klem Stilleben

  SvarSlett
 4. For en flott blogg med masse herlige innlegg:) Sommerlig og flott kjølebag! Hmm - jeg har ikke fått tak i hvitveis enda, men hører de har kommet i skogen:) Herligste blomsten!
  Kjersti

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!