mandag 13. juni 2011

Prosjekt lekestue


Det har tatt sin tid, men nå er vi endelig igang med ny "bolig" til jentene :) Grunnen var at da lekestuen var ferdig malt utvendig ifjor, så flyttet møbler og leker inn med en gang, og sånn ble det....

I helgen har vi tømt hele lekestua, og er i full gang med maling.... og heldige var vi, som fikk super hjelp av fineste Jesper og lille Pelle :) De som kjenner meg, drar nok litt på smilebåndet, når de ser at to små har fått utdelt hver sin malerpensel - og jeg selv stotret frem et lite iiiik... da jeg så at de var igang :)

Heldigvis så utfyller jeg og drømmemannen hverandre godt på dette - når det kommer til "grising og fri utfoldelse", og heldigvis for de to små, så var det ikke jeg som var arbeidleder, da de to hjelperne dukket opp :)

Jeg innrømmer alikevel at det var utrolig hyggelig med god hjelp, tross søl ;) Nå blir i tillegg gulvet gråmalt, og da kan jeg ikke være mer en superfornøyd!!

Jeg gleder meg til fortsettelsen, til malingen er klar og vi kan begynne med innredningen :)

4 kommentarer:

 1. Det blir spennende å se resultatet! Kan tenke meg de to små synes det var artig å få lov til å male... hehe!

  Ha en strålende uke!!!

  Klem fra Kathrine!

  SvarSlett
 2. Artig bilde :) hørte det hadde gått fint hos dere i dag med ungene mine
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Takk Håvard :) Dine søte to koste seg tror jeg, og vi voksne også :) Satser på bedre tid, og enda mere markjordbær neste gang!!

  SvarSlett
 4. Hei Beppe
  Herlige arbeidsfolk dere har i sving der!
  Gleder meg til å se hvordan lekestua blir til slutt!
  Glad ny uke til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!