søndag 17. juni 2012

Besøk på 13. og nye skatterFredag var jeg i Tønsberg på kontroll på sykehuset - litt nedstemt og lite fattet, satt jeg meg i bilen for å kjøre hjem. Livet gikk litt i revy en stund, og forhåpentligvis får jeg positivt svar til uken, om at jeg er i skjønneste orden - men vi har vel alle lov til å syntes litt synd på oss selv, og akkurat der og da gjorde jeg faktisk det!


På vei ut fra parkeringen fikk jeg tatt meg selv i nakken, og endte isteden på 13. som ligger like ved sykehuset. En nydelig butikk med blanding av brukt og gammelt. For dere som stadig blogger, er dette blitt en velkjent og kjær butikk, men velger alikevel å komme med litt bilder.


Den søte damen bak disken, pratet og fikk turen til å bli hyggelig, istedenfor en kjip kjøretur hjem. Jeg selv brukte "kvinnetrikset", og handlet meg til godt humør, og fikk med både hærlig retrostoff og et plastmatte til uteplassen i posen, da jeg forlot butikken med et smil ;) 


Retrostoffet har jeg foreløpig to tanker med.... enten blir det kjole til lillegull i denne stilen - eller noen glade retroputer til uteplassen. Syntes fargene passet til teppet, og vil bli et sprekt innslag til en ellers rettlinjet plass :) 


6 kommentarer:

 1. fine butikken! og shopping gjør enn glad! sånn e det bare:)) håpe formen e bra!

  SvarSlett
 2. Kjære Beppe
  Håper inderlig du får det svaret du håper på fra sykhuset!!! Har selv hatt noen turer bort dit men heldigvis med ønsket svar til slutt.
  13 er en herlig butikk, en skikkelig humørspreder-butikk! Lekkert retrostoff du handlet!
  Loppis i siste liten høres spennende ut og tank apotekflasker! Fineste som finns! Spent på fluktstolene dine også!
  Gode dager til deg Beppe!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Håper som Kaspara at du får det svaret du ønsker fra sykehuset, krysser fingrene for deg.

  Jeg har sydd en kjole av det stoffet før, og det er faktisk en av favorittkjolene til storejenta mi. Du finner bilde av den på linken her hvis du vil se :) http://mamma-siviren.blogspot.no/2012/03/kjre-kjre-oldemor.html .

  Det teppet ditt ser helt fantastisk ut i fargene! Så lyst jeg fikk på et sånt. Legg gjerne ut bilder av det utbrettet når du får det på plass :)

  SvarSlett
 4. Flott innlegg! Tror jeg du bør gi dette en titt, tror jeg du vil like det;)

  http://delightfull.eu/floor/amy_floor.html

  SvarSlett
 5. Hei!
  Shopping er tingen:))
  Takk for hilsen!:) Jeg tenkte først å bygge utekjøkken i enden av terrassen
  men der ble det urtehage i steden:) Utekjøkkenet bygde jeg inne i den
  nye hagestua:))
  ble nesten som skissen:)

  Du kan se mer under " hagestue"
  http://janneskreativeverden.blogspot.no/search/label/Hagestue

  Ha en fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Tusen takk søte dere. Får forhåpentlig svar fra sykehuset idag, og håper jeg kan hoppe glad og fornøyd fra jobben idag - isåfall skal det feires med blomsterkrans i morgen :) Blir nok en lang dag idag, så godt med positive mennesker rundt seg!!

  Jeg har rullet ut teppet på verandaen Siv, og lover å blogge det så fort som mulig! Er veldig fornøyd, og for bare 250,- var det absolutt verdt prisen :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!