torsdag 28. juni 2012

Ny sofaseng i mommos hagestueVi er så heldige å bo i generasjonsbolig med verdens beste Mommo! Arkitekten var utrolig flink, og tiltross for at Mommo bare bor en etasje ned, så fungerer huset slik at vi har adskilte uteplasser og og usjenerte verandaer.

Mommo har lenge ønsket seg en seng i sommerstuen sin, som hun kan slappe av på og som jentene kan kose seg i på sene sommerkvelder. Idag fant jeg en seng, som passet helt perfekt, i størrelse, og den flyttet fortere inn en vi hadde trodd, både med farge og form :)

Om den blir hvitmalt ila sommeren, får tiden vise, men akkurat i dag, fikk den inpass, og turkise puter og pledd er på vask, og blir byttet med de rosa :) Vi store jentene i Beppehuset var veldig fornøyde med loppefunnet til 120,- kroner, og jeg gleder meg allerede til gode luncher og vin i sommerstua, som er samlingspunktet for hele familien så og si året rundt.

God sommerkveld! Sola skinner fra skyfri himmel her i Sandefjord :)
7 kommentarer:

 1. Jeg er vel heldig som har ei datter som ser og forstår,har lenge ønsket meg en seng i Lysthuset hvor jeg kan slappe av om det regner eller blåser.Så tusen takk Tone Mette .Stor Klem fra mamma.

  SvarSlett
 2. Jeg synes senga var vakker i den grønne fargen jeg :) Så heldige dere er som har en sånn "familie-stue" :) Klem fra en mommo til en annen mommo :)
  Her inne har jeg ikke vært før, tenker jeg legger meg til som følger. Besøk meg gjerne på bloggen min også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig med nye gjester på bloggen :) Takk for hyggelig kommentar!!

   Slett
 3. Deilig med sånn sofaseng! Man kan vel aldri få nok av puter ? Nyt mommos stue:) I kveld SKAL æ i seng tidlig for i morra blir det revy i kjent Sandefjordsstil..

  SvarSlett
 4. ÅH!
  Så bra!
  Når SÅ mange kreative sjeler kommer sammen må det bli fiiint!
  Gode sommerkvelder til oss!
  Tante GEG

  SvarSlett
 5. Takk søte dere - kan opplyse at Mommo og Mille tok ettermiddagen i den nye senga i går, med godbok og jammen meg fikk hun seg ikke en uventet middagslur i tillegg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!