mandag 24. september 2012

[ MALT SPISESTUEBORD ]


Da er spisestuebordet ferdig malt, og jeg venter bare på at malingen skal herde.... Gud som jeg gleder meg til å få tilbake min faste sitteplass i benken igjen, og takk og lov for at jeg ikke har byttet benken med en spisesofa :)

Det er ikke lett å ta bilder i Beppehuset, pga lys fra alle vinduene! Jeg trøster meg med at en av de beste fotografene i byen måtte komme tilbake på kvelden for å unngå skygger når de har tatt bilder her. Til å være amatør som meg, får dette holde - og jeg håper dere får et inntrykk av fargen i allefall.

"Settekassen" på bodet er fra Home & Cottage, fyllt med favorittlysene og medicinflasker som blomstervaser. Gyngestolen har jeg fått av min kjære mamma, som VET hva jeg liker <3

Jeg har så smått begynt å vende meg til farge i huset, og med et par nye puter i sittebenken og noen hvitmalte stoler (drømmer om pinnestoler) blir det så bra :)

Ønsker dere alle en hærlig uke!7 kommentarer:

 1. Det ble HELT nydelig !
  Man venner seg til alt :)
  Nydeligste stolen du har fått av Kari !

  klem

  SvarSlett
 2. Ser veldig fin ut!! bare å glede dæ:)

  SvarSlett
 3. Sikke en smuk farve! Bordet minder meget om et bord jeg havde for nogle år siden - det havde jeg lavet af et gammel havebord og jeg elskede det :-)

  SvarSlett
 4. Så fint det blei, må si den fargen er bare sååååå fin,me like ☺

  SvarSlett
 5. Tusen takk søte dere :) Jeg blir bare mer og mer fornøyd for hver dag :) Idag blir bordet tatt i bruk, og de brune spisestuestolene får gjøre nytten litt til. Med brun pute i sofaen, og litt brune rådyr som pynt på bordet, er det slettes ikke verst :) Nå er det bare å holde malingsånden oppe, og forhåpentligvis blir et par andre prosjekter klare iløpet av høsten også! Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!