mandag 17. september 2012

[ SMYKKE KNAGG ]


Torsdag var jeg på kundekveld på 13. i Tønsberg [ser jeg har sneket meg inn på bildet :], og hadde en hyggelig handleopplevelse, som alltid når jeg er der. Jentene hadde fikset og ordnet for en super kveld, og med meg i handlekurven hjem ble blant annet den lilla knaggen, som har fått plass på soverrommet til de "uekte" smykkene.

Viste du at smykker som ikke er av ekte gull eller sølv IKKE skal oppbevares på badet? Da mister de nemlig glansen og fargen etter en stund pga fukt.... Jeg vet dette, men skulle ønske jeg var mere nøye.....

Jeg syntes knaggen passer godt ved siden av speilet, og piffer opp med fargene.

Når vi snakker om farge.... Malingspannet er mer enn åpnet, og spisestuebordet begynner å bli klart!
God uke til dere lesere :) 

6 kommentarer:

 1. Så artig knagg og jeg gleder meg til å se spisestuebordet. En spennende farge du har valgt, klem

  SvarSlett
 2. Visste ikke det med stykkene og frukten, så nå får de flytte inn på soverommet. Fin knaggen til dine. Gleder meg veldig til å se bordet. Synes fargen så kjempelekker ut ( men jeg er vel inhabil når det gjelder blått.... ;-)

  SvarSlett
 3. 13 sier du! har vært der en kveld æ åsså! veldig hyggelig og MANGE fristelsa:)

  SvarSlett
 4. Så fin knagg :)

  Ønsker deg en nydelig dag.
  Klem Renate

  SvarSlett
 5. Tusen takk gode dere! Det er så hyggelig med litt kommentarer og tilbakemeldinger. Håper bordet er ferdig til helgen Drude, og håper å få vist det frem da :) Syntes det ser litt vel turkist ut, men jeg er skeptiker vet du ..... og må nok bare venne meg :)

  SvarSlett
 6. Det ser super fedt ud - Sådan en knag ønsker jeg mig også.-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!