lørdag 29. september 2012

[ NY HYLLE I JENTESTUA ]

I går rakk jeg en av de lokale bruktbutikkene med en nødskrik! Jeg var innom på onsdag og så en hylle, akkurat lik den mine besteforeldre hadde da jeg var liten. Siden stringhylle står høyt oppe på ønskelisten, lot jeg den ligge, og reiste hjem uten....

.... men jeg har grublet og tenkt over hyllen siden onsdagen, og siden vi har retro-stil i jentestua, og jeg manglet noe å ha bilder på, kjørte jeg tilbake igår, og rakk butikken med knapp margin.

Mannen som støvsugde og gjorde seg klar for å stenge, smilte vennlig da jeg løp inn, rett bort der hyllen heldigvis fortsatt lå, og ikke nok med det, han syntes 200,- var litt overpriset, og sa at "du får den for 150,- kroner!!

Nå er hylla oppe på veggen, og jeg er kjempefornøyd. Om den blir hvitmalt om en stund, gjenstår å se, men foreløpig skal den få være i sin opprinnelige prakt, akkurat slik bestemor sin var da jeg var liten :)

Her er det kveldsvakter i helgen, og jeg ble vekket av lillegull, som rakte frem en skål med the-poser som jentene hadde laget nye etiketter på. "Vil du ha the mamma?" Bedre morgener finnes ikke for en enkel bloggsjel.

Ønsker dere en super helg!
Beppeklem

3 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Min svigermor har sånne hyller. De er knallstilig. D

  SvarSlett
 2. Jeg har så lyst på de hyllene eller reolene!
  Mormor og morfar hadde en hel seksjon med de, og når vi tømte
  dødsboet var det ingen som tok de med seg :(
  Jeg har blitt mer glad i gamle ting desto eldre jeg blir (sammenheng?),
  og irriterer meg grønn over alt vi lot "gå".

  Ha det fint!
  Klæm Siw

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!