tirsdag 30. oktober 2012

[ FOTO INSPIRERT ]


Jeg er den første til å innrømme at jeg elsker kamera og alle andre tekniske finesser, men har så og si aldri lest hele manualen når disse finessene kommer i hus. Med flere fotointerresterte familiemedlemmer, har jeg ikke latt meg skremme av å legge ut heller dårlige bilder - jeg er jo tross alt lillesøster - og lillesøstre kan godt være litt dårligere på visse ting, og allikevel få ros :)

MEN....

Nå lover jeg å ta frem speilrefleksen igjen, og sette meg inn i allefall den manualen. Slutt på iPhone bilder - iallefall litt slutt. I morgen den dag, skal jeg ut og leke med kameraet og teste ut alt som ikke har med automat- innstilling å gjøre....

Jeg har vært så heldig å få være med på fotokurs via NIB og Staples i Oslo, der jeg lærte mye jeg ikke kunne fra før! Kjenner jeg er ordentlig inspirert, og kan nesten ikke vente med å teste ut kameraet ordentlig for første gang på tre år :)

5 kommentarer:

 1. Morsomt med litt ny kunnskap og inspirasjon da. Kule gresskar dere har laget. Her lages gresskarene for frihånd av barna, men begge deler er jo supert :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å høre hva du har lært :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er litt å sette seg inn i Trine, men veldig lærerikt :) nå er det bare å trene, så skal jeg vise deg noen triks etterhvert!

   Slett
 3. Så gøy !!
  Er litt misunnelig kjenner jeg …
  Ha en fin dag !
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Trengte absolutt dette kurset Ingrid, og selv om man ikke skulle tro det, er det en kunst å ta gode bilder i Beppehuset - for mye lys, selv om jeg ikke skal klage :) Gleder meg til reportasjen i KK :)

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!