onsdag 2. juni 2010

Lappepute

Jeg har endelig fått sluttført "lappeteppe-prosjektet" mitt, som har ligget der og ropt etter å bli ferdig. Jeg er vanligvis utstyrt med en god porsjon tolmodihet, men når det kommer til den kreative siden av meg, så er jeg ikke tolmodig, og vil helste se resultatene fort :)

Dette er nok grunnen til at et halvferdig prosjekt har ligget og ventet på meg altfor lenge. Tanken var å lage sengeteppe til Amanda`s seng, men så ble det en pute istedenfor. Jeg sparer altid på utslitte og fravokste olabukser sånn at de kan brukes til noe spennende.

Puten vekker minner fra oss alle i familien, og jeg er mest glad i hjertelommen, som har vært på buksen til begge prinsessene da de var små, og akkurat hadde lært å gå :)

Ønsker dere en fantastisk uke. Her er det sol og strandvær etter jobb. Båten er på vannet, og til helgen er det seiltur med gode venner til Koster.

Klem Beppe

6 kommentarer:

 1. Puta ble fiiiiiiin! Ha en strålende helg på Koster. Det er så deilig å være der før St.Hans (etter det er det så himla mye folk der) Kos dere masse! :-D Hege F

  SvarSlett
 2. Kudden blev superfin! Roligt med minnen från familjens jeans (om jag förstod det rätt) :-) Ha en trevli helg på Koster!

  SvarSlett
 3. Heisan, så fin den var! Det minnet meg om en populær tradisjon i USA hvor det er vanlig å lage Memory Blanket av barnas klær - enten til et sengeteppe eller noen lager bamser av dem også. Kjempe koselig. Tror jeg skal spare litt av de klærne for et slikt prosjekt!

  God helg!

  SvarSlett
 4. ha ha ha jag ääääälskar ditt språk!!! Helt rå!!!!!!! ja snacka om helt råååå när jag ser dina jeans projekt - jag vill också kunna syyyy MEN så ser jag att det krävs tålamod och då spricker det direkt....när det gäller sy och baka har jag inte tålamod...och JA det har hänt att jag tejpat upp mina gardiner....till mammas enormt stora förskräckelse - ha ha ha ha Du jag hörde att ni kanske kommer - tyvärr är jag väl borta då, för det var den 18:e typ väl...jag har lovat att vara morsa på stan och följa med prinsen och prinsens kompis till Göteborg på Metal Town...hu...ingen musik för mig - men det finns väl mycket att käckt att göra i stan och ligga på hotel är ju aldrig fel! ...och så till sist - vilket födelsedagskalas du visar...vilken drömvärld!!! hälsa mannen och kram på dig!!

  SvarSlett
 5. PS!!!! Jag har drivor med gamla jeans här om du vill ha en beställning :)

  SvarSlett
 6. Koseleg pute. Kjekt å få brukt noko som vekker minner på ein ny måte.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!