torsdag 9. desember 2010

Kosekjoler til jentene

 

Det er ikke ofte mine egne får mammas hjemmesydde kjoler. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sydd til jentene, men idet kjolen er ferdig, har den ruslet ut av huset, og havnet hos noen andre prinsesser, med tanken om at jeg "bare kan lage nye til mine....".

Pelle har hatt en brun kosekjole som hun fikk da hun var to år, og de siste månendene har denne vært hennes favoritt tunika!!!! Jeg har gjemt den godt ned i skuffen, men hver gang hun og drømmemannen skal finne barnehageklær sammen, etter at jeg har dratt på jobb, så kan du banne på at hun har på den grusomme brune kosekjolen, når jeg henter henne :)

Nå har jentene endelig fått nye brune kosekjoler, akkurat som de har ønsket i laaaang tid :) Bildet ble tatt litt sent, etter skoleavslutning, og sier vel sitt ....

Ønsker dere en super helg!

2 kommentarer:

 1. Heisan Beppe
  Så herlige kosekjoler! De må være behagelige og deilige og vandre rundt omkring med.
  Skoleavslutning ja! Snakket nettopp om akkurat deg på juleavslutning her om dagen. Lærer Mona på M.... skole (mamma`n til blant annet Hanna)
  kom inn på at hun hadde sett meg i jule-KK.Så ble det snakk om bloggen og så lurte hun om jeg kjente til Beppe design. Da måtte jeg fortelle den herlige stoffleveringshistorien om en uniformskledd politimann og hun lo voldsomt!
  Ha glade dager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Mysiga! Som två fina pepparkaksgummor!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!