torsdag 20. januar 2011

Settekasse


Det er Januar, og det betyr som regel opprydding i Beppehuset :) Det gamle syrommet har blitt hobbyrom for jentene, der alt av papir, tegnesaker, perler, plastelina etc har fått plass i hyller og skap.

Under oppryddingen, fant jeg en gammel settekasse, som har stått og ropt etter ny drakt lenge, og endelig, ble den klar.

Det er gøy å jobbe med papir, og inspirerende, fordi det blir resultater på kort tid. Bakgrunnen på settekassen ble løsnet, og rutene ble streket opp, før papir ble limt på, og rammen ble satt på plass igjen.

Ikveld har settekassen flyttet inn på Pelles rom, og skal fylles med Pet shop figurer, som gleder seg til å få et nytt hjem :)

God helg til dere alle!
Klem Beppe

7 kommentarer:

 1. Så utrolig smart og kjempefin. Du er så flink og kreativ. Marianne

  SvarSlett
 2. Kjempe flott var den! En super ide for alle disse småtinga som flyter rundt.... og som er sååå vonde å tråkke på, kanskje mer fristende å rydde det bort om de bor i en så flott settekasse. Mariann S

  SvarSlett
 3. Heisan Beppe
  Fiiin settekasse! Kjente jeg fikk litt dårlig samvittighet forøvrig. har laget en settekasse til eldstemann med fotballsparkere i noen av lukene. Minstemann har enda ikke fått sin...
  Tusen takk for fint tips om butikk i Larvik!
  Ha en finfin ny uke!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 4. Den blei kjempe stilig!! Har lenge jaktet på settekasse på bruktbutikken her, men det har enda ikke dukket opp noen... Har også barn som samler på desse små figuerene av mange slag og da er det godt å ha eit sted dei kan bo:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!