onsdag 9. februar 2011

Fotoshoot


I helgen var vi i noen fantastiske lokaler på gamle Farrisfabrikken, der blant annet lillegull var modell for to flinke fotodamer. Det var en kjempespennende dag, der kulde og lange timer, ble glemt bort til fordel for noen hærlige små barn og fotografenes evne til å jobbe med disse barna :)

For dere bloggere, tør jeg nesten ikke nevne alt som var på dette loftet. Det gjorde nesten vondt i magen, å forlate lokalet, med alle de fantastiske "rekvisittene" som bodde på dette loftet. Vi snakker trekasser i haugetal, gamle skatter som lengtet etter å komme frem i lyset igjen, vakre kjelker og trekjærrer. Det var som å forlate godtebutikken når man var liten, uten å kunne få smake :)


Det er noe rart med disse skattene, som får meg til å bli så glad, og den tålmodige mannen til Heidi som var med hele dagen og hjalp til med å sette lokalene i stand, samt drømmemannen her hjemme tror vel at det nesten hadde tippet for meg, da jeg kom med min begeistring :) Derfor er det godt å fortelle det her, for jeg vet at dere bloggvenner vet veldig godt hva jeg snakker om!!

Kusiner og bestevenninder 

Tusen tusen takk til Heidi og Linda, for en fantastisk dag, og for nydelige bilder! Flere fantastiske bilder som ble tatt denne dagen kan dere se hos dem.

Klem Beppe

PS: Bildene er lånt med tillatelse fra fotografene, og er beskyttet av åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Fina bilder på en väldigt söt liten tjej!

  SvarSlett
 2. Jeg må jo takke deg også, Beppe. For at du og jentene stilte opp, og det er veldig hyggelig at du viser bildene her!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så finefine bilder og særdeles vakre barn. Det var stemningsfullt. takk til fotograf og må sies barna og gjør en bra jobb ;-) Fine ideer og inspirasjon. Førtegangsbesøkende jeg da. Sånn er det med mine fredager, titter litt her og der. Så mye fint å se. ...og du verden tiden flyyyyyyyr herinne!! God helg! Mvh Signe Schineller

  SvarSlett
 4. lekre bilder, har sett dem på bloggen til Linda, (som forøvrig er naboen vår)
  Kjempe fin blogg du har :)
  Silje - villavanilje

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!