mandag 11. mars 2013

[ JENTEFEST ]

For dere som følger meg på Instagram, så har det trolig ikke gått dere huset forbi, at jeg har rundet 40!!!
Uken før bursdagen, kjente jeg en viss panikkfølelse......

Alikevel, når man tenker på alternativet, så skal vi være glad for at vi blir eldre :) 
Jeg har nok kommet i en viss krise om man kan kalle det for krise. Trening står nå høyt oppe på tapetet, og jeg er meldt på to sykkelritt allerede - det første er i mai, så her sitter jeg i løpetights og blogger - klar for å ta fatt på mitt nye og bedre Beppeliv.

I helgen var de beste vennindene bedt inn til jentefest i Beppehuset. Vi var 16 flotte jenter, som hver og en betyr mye for meg.

Det var duket til langbord, og det ekstra bordet ble satt inntil etter at bildene ble tatt - jeg er jo tross alt en blogger!

Serviettsommerfuglene er laget av gamle klyper.
Velkomstdrikken i colaflaskene ble tilsatt konditorfarge, for å få den i rett fargen.
Noe annet enn rosa sa dere? Blir man 40 og ber inn til jentefest i beste vårsolsesong, så måtte det bare bli et hint av rosa for å få stemningen.

Kvelden ble mer enn perfekt for meg. Alle jentene kom staselig pyntet med hærlig humør og løs latter.
Jeg fikk en hærlig foto-tale med masse gode minner og fikk frisket litt på hukommelsen :)
Gode venninder vet godt hvordan stil jeg har, og gavene var helt fantastiske. Jeg kommer helt klart til å vise de både her og på instagram etterhvert      #hjertebank!!

Om du finner inspirasjon til jentefesten din her, så blir jeg veldig glad.

Jeg er akkurat for seint ute til å være med i NIB sin utfordring. Dataen krasjet igår og siden deres stengte rett før jeg skulle hive meg på..... men her er masse flotte bidrag i sin månedsutfordring - mars om du vil ha mer inspirasjon!1 kommentar:

  1. Kjenner meg godt igjen med litt "krise" følelse Beppe, men 40 er en flott alder - akkurat som borddekkingen og huset ditt!! Tiril

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!