lørdag 29. august 2009

Kosestund


I dag har vi hatt kosedag, og jeg tenker på hvor store disse to små prinsessene blir... tiden flyr, og den eldste har blitt skolejente allerede! Pernille er blitt tre, og jeg merker at jeg ikke er så nøye på at hun skal bli stor..... Gjør lite for å stresse, og får nesten dårlig samvittighet ovenfor Amanda, når Pernille til og med får lov å leke med kosevovva i hånden, og sussa i munnen. Førstemann fikk bare ha den i senga etter hun var ett år.....

Tenk at disse aldri blir små igjen.... og om noen år, så vil de kanskje ikke kose og sitte på fanget når jeg vil at de skal det! Tror nok at man bør stresse ned litt oftere, og ha sånne kosedager som vi har hatt idag, og bare være - ikke mase rundt og jage hele dagen!

God helg til dere.

Klem Beppe

3 kommentarer:

 1. For en hyggelig blogg du har. Her vil jeg gjerne komme igjen. Har kost meg med de siste innleggene dine. Det bildet veninnen din hadde tegnet av datteren din var veldig fint. Det samme er klærne du lager.

  Og ja, det er viktig å la dem få være små så lenge som mulig. Jeg har en på 9 og en på 12 og de har sine egne liv og ikke mye tid til mor. Det er veldig rart og jeg savner at de var små og ville sitte på fanget og kose.

  Nyt tiden mens de er små du, den er omme før du få sukk for deg.

  Klem fra Lisemoren

  SvarSlett
 2. Det er viktig og kose og nyte tida når dei er sm, men alle tider har sin sjarm.

  SvarSlett
 3. hei,hei..
  for et skjønt bilde!
  og viktige og kloke ord du kommer med...
  viktige med denne tiden, for barna forblir ikke alltid små...Minstemannen min er jo 12, og datteren allered voksen ...Er glad i dag at jeg alltid har prioritert roen og tiden - og luket bort stresset..det tror jeg man høster av senere..Så koselig å høre at krusene er i bruk! moaklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!