torsdag 12. november 2009

Gode vinterkvelder...

Jeg må innrømme, at jeg er en av de få i vennekretsen, som jubler når det blir hvitt på bakken, og håper at snøen blir liggende til langt ut i mars måned..... Jeg elsker denne tiden av året, litt fordi jeg nyter de lange kveldene i huset - og da gjerne med gode venner på besøk :)

I tillegg er jeg "fisk", og trenger litt tid for meg selv, så jeg nyter faktisk det å kunne være alene litt innimellom også.

Hovedgrunnen til at jeg elsker vinteren - når det er snø vel og merke, er mye på grunn av gleden  barna har når de kan være ute å base og stå på ski, og mye fordi jeg elsker å gjøre dette selv.

Denne helgen er det offesiell åpning av skisenteret i Hemsedal, der jeg jobbet i flere år som skiinstruktør, og jeg gleder meg som en unge til å treffe en hærlig og glad gjeng i morgen !!!!

I mellomtiden nyter jeg en kveld hjemme alene, mens pappamannen er på konferanse på Spah.... hm... :) Jeg nyter å sitte med en god bok, og tenne koselige the-lys lykter og bare være Beppe...


God helg til dere alle!!
Klem

3 kommentarer:

 1. mmmmm kos med masse lys da gjør det ikke så mye at det er mørkt ute. Jeg er helt enig med deg, en hvit vinter er fantastisk. Så mye gøy å finne på i og på snøen. En blir aldri for gammel til å leke ;-) Ha en god helg Beppe og nyt Hemsedal

  SvarSlett
 2. Takk for at du vil delta i trekningen min:)

  Ønsker deg en flott fredagskveld.

  SvarSlett
 3. Kvitt landskap er fantastisk. Sørpe og regn innimellom er ikkje kjekt...;)

  Likte veldig godt det nederste biletet ditt av lysdekorasjonen din! Slik vil eg og lage til:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Hver enkelt betyr mye for meg, og alltid gøy å se hvem som er innom på bloggen!!